Komtek i Askersund

Nu söker vi deltagare till våra kvällskurser i Askersund.

Barn och ungdomar i klasserna 1-6 är välkomna att söka plats till höstens kurser i kreativ, lustfylld teknik. Alléskolan Teknikcollege satsar på att främja barns och ungdomars intresse för teknik genom att driva Komtekfilialer i Askersund, Hallsberg och Laxå. KomTek är en kommunal teknik- och entreprenörsskola som aktivt jobbar för att skapa kul teknik. Har du gått förut går det bra att gå igen!

Är du lite klurig och är nyfiken på teknik så är du rätt person!

Tekniklek
Skolår 1-3

Måndag 16:30-18:00
Här närmar vi oss tekniken på ett skapande och lekfullt sätt. Genom att bygga olika finurliga saker som rör sig, lyser eller låter lär vi oss hur roligt teknik är. Vi kommer att borra såga, vika, klippa, limma, löda, skruva, spika och använda färg och fantasi i våra byggen.

Upptäckarna
Skolår 4-6

Måndag 18:30-20:00 På den här kursen upptäcker och skapar vi spännande och kluriga grejor med teknik. Saker som kan lysa, röra sig och låta. Du får prova olika tekniker och lödning genom att bygga, designa, utveckla och konstruera.

5 kurstillfällen med start 3/10-7/11 (V.40-45. Ingen kurs under novemberlovet v.44)

Kostnad: 250kr/barn. Allt material, utom batterier, ingår och det vi bygger får du ta med dig hem. Vi håller till i nya sjöängsskolan i Askersund.

Det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn! Anmälan är öppen mellan 22/8- 4/9.

Anmälan på: http://www.orebro.se/5134.htmllänk till annan webbplats