Sivanz spelade in skiva

Den 4 maj spelade särskolans fantastiska band Sivanz in två låtar i en musikstudio i Motala. Här skriver eleven Mikael Kallmayer om bandet och inspelningen.

Hej!
Vi i klass SIV B uppträder ibland som bandet SIVANZ. Då sjunger vi och ibland spelar vi bygelgitarr. Vi kan mycket om musik så vi är ganska bra. När vi hade melodifestivalkonsert i Café E ropade Fredrik "En gång till" och då klappade alla jättemycket och så fick vi spela extranummer.

På vår skolresa den 4 maj åkte klassen till Motala och spelade in en skiva, i musikstudion Rainbow Studio. På skivan finns två låtar; Främling och Sommaren är Kort. Det var häftigt att spela in en skiva. Nästa torsdag ska vi ha releaseparty för skivan i vårt klassrum. Då ska vi bjuda på cider och salta pinnar.

Om du vill komma på releasepartyt kan du maila till Lotta (charlotta.myren@alleskolan.eu). Det är vår lärare.

Berättat av Micke, SIV B